marți, 28 februarie 2017

RIDICĂ-TE ȘI MERGI MAI DEPARTERidica-te si mergi mai departe


Workshop realizat în cadrul evenimentului FEMEI FERICITE - ediția a III-a, organizat de AEF Venus și Comunitatea Femeilor Spirituale

București, 25 martie 2017


Când o relație se încheie indiferent de motiv, acest fapt ne afectează într-o măsura mai mare sau mai mică. Totuși viața merge înainte și e important să ne bucurăm de ea și de toate darurile frumoase pe care ni le oferă. E mai greu să facem aceasta dacă rămânem blocate în suferință și dezamăgire, dacă ne punem inimii noastre prea multe platoșe de teamă să nu fie din nou rănită.

În cadrul acestui workshop vom vorbi despre cum să ne revenim după o despărțire, să ne vindecăm rănile sufletești, să credem în noi ca femei, să ne deschidem cât mai mult inimile față de iubire și să ne pregătim pentru o nouă relație.


Trainer: Adina P. Gheorghe, consilier pentru dezvoltare personală


Programul evenimentului poate fi vizualizat aici: FEMEI FERICTE ediția a III-a

CALENDAR EVENIMENTE

CELEBRAREA FEMINITATII
CELEBRAREA FEMINITĂȚII
București, 17 martie 2017, ora 18.00
Workshop despre frumusețea și puterea feminității 

Vino să pășim împreună în profunzimea Naturii Feminine, să-i descoperim misterele și să ne punem în valoare frumusețea și unicitatea.

București, 25 martie 2017 
Un workshop despre cum să ne revenim după o despărțire și să ne pregătim pentru o nouă relație de cuplu.

Workshopul va fi prezentat în cadrul evenimentului FEMEI FERICITE  organizat de AEF Venus și Comunitatea Femeilor Spirituale.FII CEA MAI BUNĂ PRIETENĂ A TA
București, 31 martie 2017, ora 18.30 
Un workshop despre relația cu noi însene, despre iubire și acceptare de sine.

Orice relație din viața noastră am vrea să îmbunătățim, trebuie să începem cu relația cu noi însene. Celelalte relații doar oglindesc modul în care ne iubim pe noi însene.INFORMAȚII ȘI INSCRIERI LA
telefon 0732042550
email cunoasteredesine@yahoo.comluni, 27 februarie 2017

Vreau un iubit! Cum îl găsesc?


de Adina P. Gheorghe

Vreau un iubit. Cum il gasesc


Unde e iubitul potrivit?
„Cum îmi găsesc un iubit potrivit pentru mine cu care să fiu fericită și împlinită?” Am auzit multe femei punându-și aceasta întrebare.

Mi-am pus și eu această întrebare când nu înțelegeam de ce nu-mi găsesc un iubit așa cum îmi doresc și ce ar trebui să fac. Și la un moment dat mi-am dat seama că femeile care au relații de cuplu armonioase și împlinitoare fac ceva diferit de cele care sunt singure pe termen lung: gândesc altfel, au altă atitudine, au alte tendințe comportamentale.

Avem ceea ce cerem
Chiar dacă nu ne place și tindem să negăm aceasta, avem în viața noastră ceea ce cerem (sau am cerut insistent până acum). Chiar dacă uneori spunem: „Eu chiar îmi doresc un iubit și să fiu împlinită în cuplu. Asta cer!” e posibil ca la nivel subconștient să cerem (fără să ne dăm seama de aceasta) să fim singure. Sau e posibil că datorită anumitor impregnări subconștiente să atragem în viața noastră bărbați care se implică superficial în relația cu noi, sau care cu care avem relații toxice.

De ce se petrece aceasta? Pentru că diferitele experiențe de viață prin care trecem (inclusiv în copilărie) ne marchează într-un fel sau altul și generează, la nivel subconștient, anumite convingeri care se traduc în viața noastră prin tendințe comportamentale. Ele ne influențează modul în care percepem viața în prezent. De exemplu, dacă la un moment dat un iubit sau o altă ființă foarte dragă nouă ne-a părăsit și această situație ne-a afectat foarte mult, e posibil să apară teama de abandon. De asemenea, e posibil să avem această teamă de abandon din copilărie.

Teama pe care o întreținem la nivel subconștient acționează ca o cerere perseverentă și puternică de a fi abandonate de bărbații de care ne îndrăgostim. La fel se petrece și cu alte temeri, de exemplu că nu avem valoare, că nu merităm să fim iubite etc. Temerile noastre fac să atragem în viața noastră bărbați care le vor confirma prin comportamentul lor față de noi.  De aceea se și spune în popor că de ceea ce ne este teamă nu scăpăm.

La nivel conștient nu realizăm acest aspect și vom fi foarte uimite când vom constata că se produce aceasta în viața noastră sau chiar se repetă de mai multe ori. Și ne întrebăm: „De ce? Cu ce am greșit?” Greșeala constă în faptul că nu ne resetăm subconștientul și nu ne vindecăm traumele emoționale.

Mai ales dacă anumite situații neplăcute se repetă în viața noastră (fie că e vorba de abandon, de lipsă de apreciere sau respect, de lipsa profunzimii în iubire din partea bărbaților, de lipsa tandreții etc) aceasta arată că noi la nivel subconștient cerem aceasta.

Ce este de făcut?
Trebuie să acționăm. Trebuie să credem cu tărie că merităm să fim iubite, că merităm împlinirea, că experiența iubirii în cuplu e magică și merită trăită chiar dacă mai apar și momente dificile. Putem să ne reprogramăm subconștientul prin utilizarea unor idei forță binefăcătoare.

Este important ca aceste idei forță să nu conțină negații de genul „Nu voi mai fi părăsită.” deoarece subconștientul nu înregistrează negația și va primi mesajul „voi fi părăsită.” Afirmațiile pe care le utilizăm e bine să fie la prezent. Să ne vedem deja așa cum vrem să fim. Să nu proiectăm prin afirmațiile noastre o realizare într-un etern viitor care nu devine niciodată prezent.

Iată câteva exemple de idei forță binefăcătoare pe care le putem utiliza pentru a atrage în viața noastră iubire, împlinire și bărbatul potrivit pentru noi.

„SUNT O FIINȚĂ PLINĂ DE IUBIRE.”

„AM INIMA DESCHISĂ ȘI TRĂIESC PLENAR IUBIREA ÎN TOATĂ SPLENDOAREA EI.”

„IUBESC! IUBESC! IUBESC!”

„IUBESC ȘI SUNT IUBITĂ!”

„SUNT O FEMEIE MINUNATĂ PLINĂ DE IUBIRE, SENZUALĂ ȘI ÎNCÂNTĂTOARE.”

„MĂ IUBESC ȘI SUNT CONȘTIENTĂ DE FRUMUSEȚEA ȘI VALOAREA FEMINITĂȚII MELE. ADUC BUCURIE ȘI ÎNCÂNTARE FIINȚELOR DIN VIAȚA MEA PRIN TOT CEEA CE SUNT CA FEMEIE.”

„ÎMI EXPRIM LIBER, CONȘTIENT ȘI ARMONIOS PROPRIA FEMINITATE.”

„TRĂIESC CU TOATĂ FIINȚA MEA EXPERIENȚA IUBIRII ÎN CUPLU CARE MĂ ÎMPLINEȘTE PROFUND.”

„FIINȚA MEA ESTE PLINĂ DE IUBIRE ȘI ARMONIE.”

„SUNT FERICITĂ ȘI ÎMPLINITĂ ÎN RELAȚIA MEA ARMONIOASĂ DE CUPLU.”

„APRECIEZ CU ADMIRAȚIE MASCULINITATEA AUTENTICĂ.”

„PRIMESC, CU INIMA DESCHISĂ, IUBIREA ÎN VIAȚA MEA.”

Care îți sunt prioritățile?
Un aspect pe care l-am observat la femeile care, dacă trec printr-o despărțire, își revin repede și găsesc bărbatul potrivit (fără a trece multe luni sau ani până să aibă din nou un iubit) este faptul că a găsi bărbatul potrivit și a se împlini în iubire este pentru ele în capul listei de priorități.

Cum arată lista ta de priorități? Ești cumva în situația de a munci multe ore pe zi, cu un serviciu stresant încât abia mai ai timp de tine? Sâmbăta și duminica te simți atât de obosită încât nu mai ai dispoziția de a ieși în oraș și a interacționa cu alți oameni (în afară de cei cu care îți petreci toată săptămâna la serviciu). Sau ai alte planuri sau probleme de rezolvat pe primele poziții ale listei tale de priorități?

Pune pe hârtie tot ceea ce îți dorești și stabilește-ți lista de priorități. Apoi nu mai lăsa să te fure peisajul. Investește timp și energie în ceea ce este important pentru sufletul tău. Pentru că dacă tu nu faci aceasta e puțin probabil să se concretizeze ceea ce dorești.

Fă ceva în fiecare zi pentru a atrage bărbatul cu care să ai relația de cuplu pe care ți-o dorești și care să-ți aducă împlinire. Citește ceva pe această temă. Fă ceva pentru a-ți conștientiza și vindeca traumele emoționale. Urmărește să devii mai conștientă de feminitatea ta, iubește-te și ai grijă de tine. Bărbații preferă o femeie fericită, așa cum și noi ne dorim un bărbat fericit și nu unul care e adâncit în traume sufletești.

CELEBRAREA FEMINITĂȚII

Workshop pentru femei - despre frumusețea și puterea feminității


BUCUREȘTI, 17 martie 2017, ora 18.00
 
Celebrarea feminitatii

Femeia creează și inspiră, iubește și sacralizează.

Vino la acest workshop pentru a afla care este sursa puterii tale feminine.

Exprimă-ți pasiunea. Acceptă-ți emoțiile. Prețuiește-ți trupul. Conectează-te cu sursa feminității tale.

Vino să pășim împreună în profunzimea Naturii Feminine, să-i descoperim misterele și să ne punem în valoare frumusețea și unicitatea.
  

GAZDA TA ESTE: 
Adina P. Gheorghe, trainer și consilier pentru dezvoltare personală
 
TAXA DE PARTICIPARE: 50 lei

ÎNSCRIERI LA:
telefon: 0732 042 550
email: cunoasteredesine@yahoo.com

LOCAȚIA:
București, zona Lizeanu 

Cunoastere De Sine


sâmbătă, 25 februarie 2017

Călătorie în noi înșinede Adina P. Gheorghe
Calatorie in noi insineExplorarea propriului suflet - cea mai importantă călătorie
Julien Green a afirmat că: „Cel mai mare explorator al pământului niciodată nu va face o călătorie mai lungă decât a omului care coboară adânc în sufletul lui.”

Eu aș spune explorarea propriului suflet este o călătorie mult mai împlinitoare și complexă decât orice călătorie am face. Ne umple sufletul de încântare. Ne oferă o varietate foarte mare de experiențe care ne transformă în ființe mai fericite, mai puternice, mai înțelepte. Dă un sens mult mai profund vieții noastre.

Ce se află în bagajul sufletului tău?
Procesul de autocunoaștere ne conferă posibilitatea evaluării capacitaților proprii. Devenim mai conștienți de calitățile noastre, de ceea ce numim defecte sau limitări și de ce apar ele, de potențialitățile neexplorate ale ființei noastre.

Această cunoaștere ne oferă o bază foarte solidă de pornire în orice demers de transformare interioară sau de atingere a unui țel pe care ni l-am propus. Știm cu ce pornim la drum, care ne sunt resursele; și acesta este un aspect esențial.

Dacă avem nevoie de o anumită abilitate pentru a realiza ceva, este mult mai bine să știm pe ce bazăm. Dacă dorim să ne alchimizăm un defect, procesul va fi mult mai eficient dacă știm de unde pornim. Dacă dorim să ne dezvoltăm o numită virtute sau aptitudine, ne este de mare ajutor să înțelegem cum putem explora potențialitățile ființei noastre. Autocunoașterea ne permite să realizăm toate acestea.

Emoțiile noastre de fiecare zi
Poate ați fost uneori în situația de a nu vă putea înțelege sau exprima propriile sentimente sau v-a fost dificil să definiți sentimentele pe care le-ați trăit la un moment dat. Pe măsură ce procesul de autocunoaștere este aprofundat, suntem mai conștienți de gândurile și sentimentele noastre și le putem exprima sau defini cu mai mare ușurință și foarte clar.

Prin autocunoaștere ne identificăm măștile
În situațiile de viață în care am simțit că nu facem față unor dificultăți cu care ne-am confruntat sau în situațiile în care ne-am simțit răniți, ne-am construit (de cele mai multe ori inconștient) o armură care am considerat că ne va protejat pe viitor de suferință. Am asimilat această armură (mască) în modul nostru de a fi și am considerat-o ca fiind ceva propriu naturii noastre.

Ne-am obișnuit atât de mult cu măștile pe care ni le-am pus încât momentan nu mai știm să ne exprimăm fără ele. Privind cu atenție în noi ajungem să facem deosebirea dintre natura noastră proprie și măști și învățăm să trăim fără ele, să redevenim noi înșine, în toată autenticitatea noastră.

Autenticitatea și libertatea interioară
Un mare beneficiu al călătoriei în noi înșine și al descoperirii de sine este dobândirea unei stări de autenticitate și totodată de libertate interioară. Aceasta ne va face să nu mai fim dominați de părerile celorlalți sau de conveniențele sociale. Nu vom mai căuta să ne mulăm pe așteptările celorlalți pentru a ne simți acceptați sau apreciați, pentru că prin autocunoaștere ne descoperim propria valoare și ne creștem stima de sine.

Pentru a explora avem nevoie de curaj
Procesul de autocunoaștere necesită curaj, deoarece atunci când începem să explorăm, să căutăm dedesubturile tendințelor și automatismelor noastre e posibil să găsim aspecte care să nu ne placă și pe care să le acceptăm mai greu la început.

Explorarea interioară e un proces ce implică lărgirea orizontului și e necesar să avem curajul să ieșim din zona noastră de confort pentru a explora tot ceea ce ne oferă universul nostru lăuntric, să ne aventurăm și să pătrundem misterele naturii noastre profunde.

Uneori e mai greu, alteori mai ușor, dar întotdeauna merită! Succes în descoperirea de sine!